Webbplatsinformation

Innehåll

Innehållet på vår webbplats (sidor tillhörande Forss Webservice AB) skyddas av lagen om upphovsrätt. Ni får inte, kopiera, modifiera eller på annat sätt bruka er av bilder eller programkod utan skriftligt tillstånd från Forss Webservice AB.

Det är tillåtet att länka till www.forss.se under förutsättning att länken i fråga öppnas i ett nytt webbläsarfönster eller lägger sig över eventuella ramar (frames). Filer (programvara, blanketter, bilder, text och liknande) från webbplatsen eller tillhörande filarkiv får ej länkas direkt.

Om ni är osäkra över hur ni får använda material från vår webbplats ska ni kontakta oss.

Systemkrav

För att kunna använda vår webbplats fullt ut krävs Mozilla Firefox, Google Chrome eller Internet Explorer av senare version. Hemsidan är skriven i HTML 5 och validerad efter denna standard.

Cookies

Den här webbplatsen använder så kallade cookies. Vi använder cookies i inloggningssystem, för att hålla koll på olika erbjudanden och för vårt beställningssystem. Vid inloggningsrutor kan det förekomma ett val för att spara användarnamn eller e-postadress, för att det ska vara förifyllt nästa gång samma dator besöker vår webbplats.

Läs Forss Webservice AB:s Cookiepolicy

Vill du inte acceptera cookies kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av cookies eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en cookie. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information.