Vad ingår i en Office 365-licens?

Microsoft Office 365 är en prenumerationstjänst för ett färdigt paket av flera välkända och program som Word, Excel, PowerPoint, OneDrive och Outlook mm. Med hjälp av Office 365 blir du flexiblare än någonsin då du kan arbeta parallellt mellan datorn, surfplattan och mobiltelefonen. Skillnaden mellan Office 365 och Office 2013 är sättet att använda programvarorna.

I företagsabonnemangen för Office 365 ingår Exchange för e-post, kalenderdelning och synk av kontakter, samt flera andra lösningar som SharePoint och OneDrive.

Läs  mer hos Microsoft