Datorer, service och tillbehör

Vi säljer kraftfulla och robusta datorer från Dell både till privatpersoner och företag.

Våra datorer är anpassade för passa små- till medelstora företag men vi kan alltid skräddarsy vårt erbjudande för att passa ditt specifika behov. I vårt sortiment finns både bärbara och stationära datorer. Vi kan leverera en helhetslösning med dator, skärm, tangentbord och mus speciellt anpassad för dig. Vi är experter på IT-utrustning för företag.

Fördelen med att köpa en dator från oss:

  • Våra företagsdatorer från Dell är kända för att ha en lång livstid utan krångel, vilket gör dem väldigt prisvärda.
  • Vi gör alltid en leveransservice som hjälper dig att komma igång med din dator. Du behöver bara koppla in strömsladden och börja arbeta.
  • Skulle din dator mot förmodan strula, så är vi aldrig långt borta. Vi kan lösa problemen på plats och är alltid noga med att ingen av din data ska försvinna.
  • Nästan alla datorer vi säljer har på platsen-garanti från tillverkaren Dell. De kommer ut och reparerar hårdvarufel nästa arbetsdag (se garantivillkor för mer info). Detta sparar dig mycket tid jämfört med att skicka iväg datorn på service under ett par veckors tid.

Kontakta oss så tar vi fram ett förslag som passar just dig.

Tillbehör och kringutrustning

Vi har Katrineholms största utbud av tillbehör och kringutrustning till datorer. Vi har allt från nätverkskablar i alla sorters längder till kylpasta och väskor till din bärbara dator.

Butik

I vår butik på Videvägen 15 i Katrineholm möts du dessutom av kompetent och trevlig personal, som kan hjälpa dig hitta rätt produkt. Till oss kommer både företag och privatpersoner som behöver råd vid inköp, eller en specifik produkt som inte finns någon annanstans.

Betalning kan ske med kort och vi erbjuder även förmånlig avbetalning vid större inköp. Välkommen!

Klicka här för att läsa mer om datorer, service och tillbehör

Relaterade artiklar